WE JUST LAUNCHED OUR NEW APP

Everything you need

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam condimentum maximus feugiat. Curabitur elementum viverra dolor at blandit. Vestibulum in mollis libero. Ut vulputate fringilla est.

  • Mauris eu erat elit. Ut quis orci nec dolor;
  • Mauris eu erat elit. Ut quis orci nec dolor;
  • Mauris eu erat elit. Ut quis orci nec dolor.
Ready to try out our new app?

Features

CSEPPET SEM PROGRAM

Kedves csengelei lakosok!

 

Településünkön is leadható zárt csomagolásban a használt sütőolaj és zsiradék. Az általános iskola főbejárata mellett található sárga gyűjtőedénybe helyezhetik lezárt pet palackban vagy befőttes üvegben a használt sütőolajat, zsiradékot munkanapokon 7-16 óráig. A leadott anyaggal az általános iskola tanulóit is támogatják. Védjük környezetünket!

What our users say

„Nem könnyű egy üzletfelet kielégíteni, főleg, ha többfős, női társaságról van szó. Hihetetlen igényes, magas elvárásokkal érkeztek a cégünkhöz. Az üzlet sikeressége pedig rajtatok is múlt, pontosan érkezett a luxusautók! Köszönjük, és bízom benne, hogy a későbbiekben is sikeresen tudunk együttműködni.”

– Károly –

„Imádom az éjjeli Duna képét. Amikor a rakparton hajtottunk el, derékig kimásztam a limuzin napfénytetején, és mélyen beszívtam az éjjeli, Budapest illatát. Hiába voltunk egy őrült buli közepén, abban a pillanatban csak a szeretett városom, és én voltunk. Határozottan állítom, hogy mindenkinek át kéne élnie egy ilyen limós kalandot. Ekkor döbbensz rá leginkább, mennyire szereted azt a helyet, ahová születtél.”

– Reni –

„A város egyik legmenőbb klubját ti ajánlottátok, sőt a hófehér limuzin is szállított minket, a világ egyik legnagyobb partiarc-menő sofőrjével! Még hazafelé is sikerült kifognunk, hogy ráért, és elvitt, így a banda minden egyes tagja nálam kötött ki, és olyan jó táborlakó módjára egymás hegyén-hátán aludtunk el. Volt nagy nevetés, miután magunkhoz tértünk, az este pedig.. A limuzinban maradtak a titkok, az élmény pedig frenetikus volt! ”

– Dóri –

„Napközben egyetemista, este fotós vagyok. Nappal látom Budapest csendes, visszafogott nyugalmát, éjjel lencsevégre kapom, ahogy megőrül. Nem lehet nem szeretni. Éppen ezért küldtem be az egyik pályázatra is a kedvenc képemet. Hófehér, elegáns limuzin hajt az éjszakában, háttérben a kivilágított, finoman elmosódott Lánchíddal. Az csak bónusz, hogy tudom a kép háttértörténetét is: mozgó buli a bérelt limóban, a város utcáin, egy maréknyi fiatallal. Tudom, mert egy másik alkalommal oda hívtak dolgozni, és belülről kifelé fotózhattam. A hangulat egyszerűen eszméletlen volt.”

– Regina –

„Mind az üzleti életben, mind a magánéletben szeretem megadni partnereimnek a legjobbat, ami jár.  A késést és atrocitást igyekeztem kerülni, ezért megbíztam a limuzinos céget a partnereink utaztatásával. A pályaudvarról a székhelyünkre szólt a fuvar a bérelt limuzinnal, a legapróbb zökkenő nélkül. Bárcsak minden tárgyalás is ilyen egyszerűen menne!”

– István –

„Eszméletlen, óriási parti, nem számítottam rá, hogy ilyen jó lesz. A bérelt limuzin fantasztikusan meseszép, a sofőr helyes és előzékeny, a hangtechnika valami hihetetlenül erős, és a fények! Azok voltak a kedvenceim, amelyek visszaidézték a diszkó hangulatot, és közben mégis a privát limó-bulinkban voltunk. Felejthetetlen lánybúcsú volt. Köszönöm csajok!”

– Alexandra –